Skifertag

Skifertag er en god og holdbar løsning

Hos Broager Blik er vi specialiserede inden for alt blikkenslagerarbejde, og vi har mere end 15 års erfaring inden for både aluminium, zinkinddækning, kobber- og skiferarbejde, hvilket også inkluderer lægning af skifertag. Selvom vi er beliggende i Broager, kører vi ligeså meget ud på hele Als og i Aabenraa og omkringliggende områder.

Vi arbejder udelukkende med markedets bedste materialer, så du er sikret et holdbart og slidsikkert resultat, når det kommer til skifertag. Vores fokus ligger på at skabe et flot og tilfredsstillende resultat. Vi efterlader aldrig et stykke arbejde, som vi ikke er tilfredse med, hvilket også hænger sammen med, at vi vægter kundetilfredshed højt i firmaet.

Hvad koster skifertag?

Står du og skal have lagt nyt tag, er skifertag en oplagt løsning. En af de helt store grunde til at vælge skifertag er den lange holdbarhed. Det kan nemlig holde i op til 100 år, og det er derfor en langtidsholdbar løsning.

Skifertag er nogle gange en kende dyrt, men det opvejer holdbarheden med tiden. Hvilken pris, vi kan tilbyde dig for vores arbejde, afhænger derfor af, hvilken type skifer du ønsker. Udover at prisen bliver udregnet på baggrund af materialevalg, skal vi også udregne pris pr. m2, da areal også spiller en stor rolle for den endelige pris.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde dig, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar ved telefonen til at høre om din opgave og til at give dig et uforpligtende tilbud.
I samarbejde med dig finder vi frem til en pris, der er fordelagtig og fair for begge parter.