Aluminium

Aluminium

Aluminium er et flot, alsidigt og slidstærkt materiale. Hos Broager Blik har vi mere end 15 års erfaring med materialet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at rådgive omkring og udføre dit projekt.

Vi fokuserer altid på kvalitetsmaterialer – og med aluminium er der mange muligheder. I vores kyndige hænder kan aluminiumsplader både blive til et fantastisk flot og holdbart tag, en unik, moderne facade eller noget helt tredje – alt efter dine ønsker. Der er nemlig rigtig mange muligheder med aluminiumsmaterialer, da materialet er meget fleksibelt, holdbart – og ikke mindst flot. Så det er absolut et materiale, vi kan anbefale.

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig, uanset hvilket projekt du har i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er beliggende i Broager, hvor vi gennem årene har udført mange projekter med flotte resultater, men vi kører også gerne ud på hele Als, til Aabenraa eller andre områder i hele Sønderjylland. Dine ønsker og drømme for dit byggeprojekt er absolut alfa og omega for os, og vi er derfor ikke færdige, før du er helt tilfreds.

Langtidsholdbar løsning

Aluminium er et meget stærkt materiale med en meget høj korrosionsbestandighed. Tilsammen betyder det, at aluminium har en meget lang levetid uanset vind, vejr og andre forhold, der kan slide på materialer. Faktisk er omtrent 75% af al det aluminium, der nogensinde er blevet produceret stadig i brug. Aluminium egner sig også fremragende til genanvendelse, og da det bliver brugt meget mindre energi ved omsmeltning end ved den oprindelige fremstilling, er aluminium, hvad man kan kalde et miljømæssigt grønt materiale.

Hvis du leder efter et slidstærkt materiale, der kan holde i mange år i alskens vind og vejr, så er aluminium et rigtig godt bud. Materialet er også meget alsidigt, og kan derfor både bruges til at skabe et meget moderne udtryk eller et mere klassisk.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde dig, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar ved telefonen til at høre om din opgave og til at give dig et uforpligtende tilbud.
I samarbejde med dig finder vi frem til en pris, der er fordelagtig og fair for begge parter.